De groeps bootcamp / training

Hoe ziet een groepstraining eruit?
Omdat ik ervoor kies om verschillende sportniveaus bij elkaar te laten trainen is mijn differentiatie in oefeningen heel groot. Waar de één een squat maakt, maakt de ander een jumpsquat. En zo heb je bij elke oefening minimaal 2 opties om toch met elkaar dezelfde spiergroep te trainen. Er is veel interactie tussen elkaar, we maken namelijk gebruik van elkaars lichaamsgewicht door trek- en duw oefeningen. Duo oefeningen dus. Groepsoefeningen horen er ook bij, vertrouwen winnen noem ik dat en het creëren van een groepsgevoel. Daarnaast vind ik humor erg belangrijk, met lachen train je indirect al je buikspieren, mooi toch? Tevens ontspant je lichaam ook even, waardoor je weer door kan naar een volgende oefening.

Als je al een paar minuten kan hardlopen is dat prima, maar niet noodzakelijk als je de eerste keer meedoet. Met huppelen (differentiatie) kom je al een eind, het hardlopen komt wel, want daar ga je voor trainen. Op locatie verplaatsen we ons naar verschillende stoppunten waar de oefeningen plaatsvinden.
Na een uur trainen kan je moe maar voldaan weer naar huis en als je in de Pierenberg getraind hebt ook nog met je schoenen en kleding vol zand . Dus belangrijk dat je niet flauw denkt over vies worden.

De locatie groeps bootcamp

De trainingen vinden plaats op twee locaties. Overdag en in de avond tijdens de zomerperiode trainen we altijd bij bosgebied de Pierenberg. Dat ligt tussen Heukelom en Oisterwijk in Noord-Brabant. Alleen in de winterperiode vinden de avondtrainingen plaats in het dorp Berkel-Enschot. Simpelweg, omdat het dan te donker is om in het bos te trainen. We gaan dan naar alle speeltuinen van Berkel-Enschot, waar we per speeltuin ongeveer 4a5 weken zijn.

Prijs groeps bootcamp

Ik werk met een rittenkaart en een dagkaart:

 • 1 Proefles: Gratis
 • 10 rittenkaart: €80,- staat gelijk aan 1x in de week trainen met een uitloop tot maximaal 14 weken.

 • 20 rittenkaart: €140,-  staat gelijk aan 2x in de week trainen met een uitloop tot maximaal 16 weken.

Natuurlijk is het je eigen verantwoording hoeveel keer per week je komt trainen. Heb je bijvoorbeeld in 4 weken je 10 lessen al opgemaakt is dat helemaal goed natuurlijk. Dus daarin ben je vrij.

Dagkaart voor groepstrainingen
Is het voor jou lastig door werk of wat dan ook om elke week te komen, maar wil je toch graag een keer meedoen? Dat kan. Je meldt je aan via het contactformulier met je naam en telefoonnummer en de datum dat je komt sporten. Tot uiterlijk één dag voor aanvang van de les. 

 • 60 minuten dagkaart: €10,-

Personal training

Als trainer houd ik rekening met jouw doelstelling en pas daar de trainingen op aan. We starten met een periode van 10 weken waarin je minimaal 2x in de week komt trainen.
De eerste training zal vooral bestaan uit kennis maken, wie ik ben, wie jij bent en wat je naar mij toe heeft gebracht. Ondertussen gaan we ook al oefeningen doen, want zo zie ik gelijk hoe jouw kennisniveau is over jou lichaam. Praten en breien dus. Gelijk aan de slag.

Na die eerste training gaan we samen kijken hoe het vervolg zal zijn, wat bij jou past en waar je je prettig bij voelt. Een training duurt 60 minuten.
Samen gaan we de uitdaging aan! Neem contact met me op.

Prijs personal training

 • 1ste training gratis op basis van intake
 • Personal training: €30,- per uur

  Duo training

  Jullie zijn me een stelletje, maar er zal ook getraind moeten worden! Daar ga ik voor zorgen. Ongetwijfeld hebben jullie ook als individu een doelstelling en wat je naar mij heeft toegebracht. Daar gaan we het in de eerste training over hebben. Tijdens de oefeningen maken we kennis met elkaar. Laat maar zien wat jullie willen.

  Naast de leuke duo oefeningen gaan jullie ook individueel je kracht met elkaar meten.
  Elke training zal anders zijn, maar wel gericht op je persoonlijke doelstelling.
  We gaan er lekker tegenaan. Ik ben er klaar voor, jullie ook?

  Prijs duo training

  • 1ste training gratis op basis van intake
  • Duo training: €20,- per persoon per training

   Kinderfeestje

    

   Ben jij en je viend(innet)jes niet bang om moe en vies te worden. Denk aan klimmen/klauteren/tijgeren. Dan gaan wij er een feestje van maken. Het is niet voor niks ‘Outdoor’, dus buiten zal het zijn! Van wat regendruppels smelten we niet. Als er echt noodweer (onweer en of storm) voorspelt wordt hebben we contact om te bespreken wat we doen.

   Afhankelijk van locatie kan ik materiaal gebruiken wat al aanwezig is. Als ik materiaal moet huren, bereken ik extra kosten. Vaak met wat creatief denken van beide partijen komen we al een heel eind.

   Kinderfeestjes gaan op afspraak en vallen eens per maand op woensdag- of zaterdagmiddag.

   Prijs voor het kinderfeestje

   Vanaf 4 tot 10 kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar zijn jullie welkom, prijzen zijn daardoor variabel en dus in overleg. Duur van het feestje ligt tussen de 60 en 90 minuten.
   €5,- Per kind kan je als richtlijn aanhouden.

   Neem contact op om aan te geven wat de wensen zijn. Aan de hand daarvan kan ik een passende prijsopgave maken.

   Vereniging/bedrijf bootcamp

   In 60 minuten wordt er getraind met individuele/duo en groepsoefeningen. Even met elkaar het hoofd leeg maken, elkaar op een andere manier leren kennen om dan weer vol gas er tegen aan te gaan. Heerlijk toch? Of je nou beginnend of fanatieke sporter bent maakt niet uit, we stimuleren en helpen elkaar door de training heen.

   En denk eraan, dit is dus altijd buiten! De training wordt gegeven op een voor mij bekende locatie. Mocht dat een probleem zijn is de locatie in overleg nader te bepalen.
   Als het op de afgesproken datum noodweer (storm en/of onweer) is, gaan we in overleg wat we dan gaan doen. Verzetten of toch naar binnen (kantoortraining).

   Tot 24 personen zijn jullie welkom. Bij grotere groepen kunnen we splitsen en op verschillenden tijden afspreken.
   Ontspannen bij inspanning! Gewoon doen!

   Prijs vereniging/bedrijf bootcamp

   • Groep tot 24 personen
   • Bootcamp: €50 per groep – per uur

    Puur buitensport

    Bootcamp voor jong en oud in het bos of het dorp rond Berkel-Enschot, Tilburg. Beginnende en gevorderde sporter.

    Voor fun, kracht en conditie.
    Gewoon Doen!

    Outdoor Energy

    Marieke Ruiter

    Gerardusstraat 17
    5056 JX Berkel-Enschot
    Gemeente Tilburg

    06-27577663

    info@outdoor-energy.nl
    www.outdoor-energy.nl

    Social

    Legal

    KvK 77377168
    BTW NL00318798B93

    Algemene Voorwaarden